Vacature Den Haag (Vogelwijk) voor gezin met 2 kinderen (8 uur over 2 middagen, ma en di)

Dit vriendelijke gezin, wonend in Den Haag (Vogelwijk) zoekt per 11 mei 2020 voor 8 uur in de week een pedagogisch medewerker/nanny voor 2 lieve kinderen. De opvangdagen zijn maandag en dinsdag van 14:45 – 18:45 uur. Tijdens schoolvakanties vang je de kinderen de hele dag op.  

Het oudste meisje is 9 jaar. Zij is nieuwsgierig en lief. Zij houdt van paardrijden, buiten spelen en samen met vriendinnen te spelen. Haar zusje van 7 jaar is vrolijk en enthousiast. Zij houdt van turnen, buiten spelen en gaat graag op ontdekking uit. 

De ouders werken beide in de zorg. Zij hechten veel waarde aan de onderlinge klik tussen de nanny en het gezin. De ouders zijn op zoek naar een vrolijke, enthousiaste en zorgzame nanny met oprechte aandacht en interesse voor de kinderen. Verder ben je communicatief vaardig en doortastend. Je onderneemt leuke dingen met de kinderen en kookt aan het einde van de dag samen met en voor de kinderen.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto maandvergoeding.
  • je bent flexibel.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je woont in Den Haag of randgemeenten. 

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende/Pedagogisch Werk (of vergelijkbaar) klik op deze link voor de diplomalijst.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Check voor meer informatie onze website www.grote-zus.com

Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin H. te Den Haag.