Vacature Bussum voor gezin met 3 kinderen voor de maandag en donderdag 20 uur 

Grote Zus zoekt een nanny/pedagogisch medewerker voor een sympathiek gezin in Bussum

Dit hechte en sociale gezin, wonende in Bussum zoekt per 7 augustus 2023, een pedagogisch medewerker/nanny voor 3 kinderen. De opvangdagen zijn (in principe) maandag en donderdag van 08.00 tot 18.00 uur maar in overleg zijn er evt. mogelijkheden andere dagen te werken.

Het gezin bestaat uit een vader, moeder, twee jongetjes (6 en 2 jaar) en een meisje (bijna 5 jaar). Beide ouders werken fulltime (vaak ook vanuit de werkkamer thuis).

De kinderen zijn vrolijk, blij en graag onder de mensen. Zij weten goed wat zij willen, houden van buiten spelen (hockey/voetbal/rennen), dingen ontdekken, puzzelen, lego en knuffelen.  

Je gaat graag naar buiten met de kinderen. Je haalt de oudere kinderen uit school, samen met het jongste kindje, op een elektrische bakfiets. Je kijkt goed wat de kinderen nodig hebben en stimuleert hen in hun ontwikkeling. Zij krijgen bij jou de mogelijkheid om te ontdekken. Je vindt het leuk om met jonge kinderen te werken. Ook vind je het gezellig als er vriendjes of vriendinnetjes komen spelen. 

De ouders zijn op zoek naar een lieve en pro-actieve nanny/pedagogisch medewerker, naar iemand die meebeweegt in de hectiek van een jong gezin. Je hebt passie voor het werken met kinderen. Je denkt mee in de opvoeding en je bent fysiek fit. In het najaar verwacht het gezin een jonge pup (Labradoodle) te verwelkomen in het gezin.

Overige functie-eisen:

  • je hebt ervaring in het werken met/met de opvang van (meerdere) jonge kinderen als moeder/oppas/professional. 
  • je bent een open, eerlijk, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands 
  • het gezin staat ook eventueel open voor iemand die vloeiend (native) engels spreekt
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto maandvergoeding.
  • je bent flexibel.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 4 maanden te koppelen aan het gezin.
  • je woont in Bussum of randgemeenten, of vindt het niet erg naar Bussum af te reizen.

Daarnaast heb je minimaal Pedagogisch Werk 3 (of vergelijkbaar) klik op deze link voor de diplomalijst.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin H. te Bussum.