Vacature Bussum voor gezin met 3 kinderen (10 of 20 uur op ma en/of do per april 2021)

Grote Zus zoekt een tijdelijke nanny/pedagogisch medewerker voor een sympathiek gezin in Bussum (1,3 km van het station)

Dit hechte en sociale gezin, wonend in Bussum zoekt tussen 26 april en 12 augustus voor 10 of 20 uur per week, een pedagogisch medewerker/nanny voor 3 kinderen. De opvangdagen zijn maandag en/of donderdag van +/- 08.00 tot +/-18.00 uur. 

Het gezin bestaat uit vader, moeder, twee jongens (een van 4 jaar en een van 7 maanden) en dochter (bijna drie). 

De oudste zit dan op de basischool en moet opgehaald worden na school. De dochter en de baby zijn overdag thuis en vinden het leuk om buiten te wandelen, boekjes te lezen, veel te puzzelen, om te knuffelen maar ook om muziek te luisteren en te dansen. De kinderen zijn sociaal en enthousiast. 

Jij gaat graag naar buiten met de kinderen. Je kijkt goed wat de kinderen nodig hebben en stimuleert hen in hun ontwikkeling. Zij krijgen bij jou de mogelijkheid om te ontdekken. Je vindt het leuk om met de combinatie baby en peuter/kleuter te werken. 

De ouders zijn op zoek naar een daadkrachtige, pro-actieve nanny/pedagogisch medewerker met een liefdevolle, duidelijke en consequente benadering naar de kinderen. Je hebt passie voor het werken met kinderen. Je denkt mee in de opvoeding en bent bij voorkeur HBO opgeleid. Je bent fysiek fit. 

Overige functie-eisen:

  • je hebt ervaring in het werken met/met de opvang van (meerdere) jonge kinderen als moeder/oppas/professional. 
  • je bent een open, eerlijk, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto maandvergoeding.
  • je bent flexibel.
  • je hebt een verzorgd uiterlijk.

Daarnaast heb je minimaal Pedagogisch Werk 3 (of vergelijkbaar) klik op deze link voor de diplomalijst 

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin H. te Bussum.