Vacature Breukelen voor gezin met 2 kinderen (21 uur p/w verdeeld over 2 dagen)

Gezin, wonend in Breukelen zoekt voor 21 uur in de week (maandag, dinsdag van 7.30 tot 18.00 uur) een nanny voor 2 kinderen. Ingangsdatum begin maart.

Het gezin bestaat uit twee jongetjes (de oudste is bijna 4 en zijn broertje 1,5). Het zijn beiden vrolijke kereltjes. De oudste is heel enthousiast en spontaan en vindt het heerlijk om in beweging te zijn. Hij is lief en zorgzaam en kijkt ernaar uit om naar school te gaan. Zijn kleine broertje is altijd vrolijk en volop bezig om de wereld te ontdekken. Ook hij is veel in beweging, is dol op muziek en doet zijn grote broer graag na.

De ouders zijn op zoek naar een nanny die kan aansluiten bij het enthousiasme van hun zoontjes. De nanny heeft daarom een open en enthousiaste persoonlijkheid. Daarnaast vinden de ouders het heel belangrijk dat je aandacht besteedt aan de emotionele ontwikkeling van hun kinderen en dat je de structuur en regels van het gezin volgt.

Gedurende de opvangdagen ga je er graag op uit met de kinderen en bied je een verscheidenheid van activiteiten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bakken, knutselen en bewegingsactiviteiten. Tevens vind je het een uitdaging om de fantasie van de kinderen te prikkelen. Het ene moment speel je met ze mee en het andere moment laat je ze zelf spelen. Je bent dus vindingrijk en pro-actief in het activiteitenaanbod naar de kinderen toe.

Gedurende de dag worden er licht huishoudelijke taken verricht, denk aan een wasje draaien of een klein boodschapje doen samen met de kinderen. Aan het eind van de dag kook je voor het gezin.

Overige functie-eisen:

je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
je spreekt goed Nederlands.
je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
je bent communicatief vaardig.
je bent flexibel inzetbaar.
je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
je bent woonachtig in Breukelen of omgeving.
auto en/of rijbewijs is niet noodzakelijk. Het huisadres is op loopafstand van station Breukelen.

Denk je in aanmerking te komen voor deze vacature, stuur dan z.s.m. t.a.v vacature gezin H te Breukelen een goed onderbouwde motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto .