Vacature Bloemendaal voor gezin met 2 kinderen (10,5-21 uur di en woe)

Grote Zus zoekt een vrolijke nanny/pm-er voor een gezin in Bloemendaal (nabij station)

Hecht en warm gezin, wonend in Bloemendaal, zoekt per 1 juni voor 10,5 of 21 uur in de week (dinsdag en/of  woensdag van 8:00-18:30 uur of eventueel op dinsdag en/of vrijdag) een nanny voor 2 kinderen.

Het gaat hier om de opvang van twee jongens. Het oudste jongetje is 4 jaar en zijn broertje is 1,5 jaar. De ouders zijn op zoek naar een verzorgde nanny met een warme en oprechte persoonlijkheid.

Het oudste jongetje zit net op de basisschool. Hij is open, leergierig, energiek en een vrolijke prater. Zijn broertje is eveneens energiek en vrolijk en heeft een ondernemend karakter. Zij beleven plezier aan spel met elkaar. Het is een gezellig en liefdevol gezin met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Je vindt het leuk om een gezellige sfeer te creëren waarin er ruimte is voor het lezen van een boekje, om zelf te spelen, te knutselen of bijvoorbeeld naar buiten te gaan.  Je kunt je vinden in- en je bent graag onderdeel van de opgewekte huiselijke sfeer en je hebt oog voor wat er in het kind omgaat. 

Gedurende de dag worden er licht huishoudelijke taken verricht en aan het eind van de dag kook je eventueel voor de jongens. Daarnaast worden er eventuele speelafspraakjes georganiseerd.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
  • je bent communicatief vaardig.
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
  • Je rookt niet.
  • je bent woonachtig in Haarlem/Bloemendaal of omgeving.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO-3 PW of HBO pedagogiek. Een vergelijkbare opleiding voldoet in de meeste gevallen ook (kijk op https://duo.nl/images/lijst-van-kwalificerende-opleidingen-voor-het-beroep-van-gastouder-versie-21-april-2016.pdf Verder heb je een certificaat EHBO voor kinderen of je bent bereid deze te behalen.