Vacature Amsterdam voor gezin met 2 kinderen (10-20 uur p/w alleen woe 10 uur of di-woe of woe-do 20 uur)

Grote Zus zoekt een nanny/ pedagogisch begeleider voor een jong en gezellig gezin (wonend op de Nieuwendammerdijk in Amsterdam) per september/oktober 2021.

Het gezin zoekt een liefdevolle nanny voor 10 of 20 uur in de week. Het gaat om de opvang van een jongetje van 3 jaar en een meisje van 8 maanden. De opvang dag is woensdag (10 uur van 8:00-18:00 uur) of dinsdag-woensdag (20 uur) of woensdag-donderdag (20 uur). 

Het jongetje is vrolijk en slim en hij weet aardig goed wat hij wil. Het meisje is een tevreden baby en heel makkelijk in de omgang. De nanny wordt als belangrijk onderdeel van het gezin gezien. De ouders zijn op zoek naar een nanny/PM’er met een vrolijke en lieve benadering naar de kinderen. Je hebt een geïnteresseerd en een verzorgend karakter. 

Verder heb je ervaring als professional in de kinderopvang/gastouder branche. Je vindt het belangrijk dat kinderen gestimuleerd worden in de ontwikkeling en dat zij de mogelijkheid krijgen te ontdekken. Licht huishoudelijke taken (waaronder koken en een wasje vouwen), zijn onderdeel van het takenpakket.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je werkt als zelfstandig pedagogisch begeleider, met een bruto uurvergoeding.
  • je stelt je flexibel op. Het kan voorkomen dat je werkdag incidenteel eerder start of dat de ouders je vragen langer te blijven. 
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je woont in Amsterdam of randgemeenten. 

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende/Pedagogisch Werk (of vergelijkbaar), klik op deze link voor de diplomalijst.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Stuur z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature! Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin H. te Amsterdam