vacature Amersfoort voor gezin met 2 kinderen (10uur p/w verdeeld over 2dagen+flexibele uren)

Gezin, wonend in het centrum van Amersfoort, zoekt per z.s.m.  +/- 10 uur (+ extra inzetbaar) in de week (maandag en vrijdag van 14.00 – 19.00 uur) een nanny voor 2 kinderen.

Het gezin bestaat uit een vader, een moeder, een jongetje van 4 jaar, een meisje van bijna 2 jaar en een hondje. De ouders runnen samen een bedrijf en zijn op zoek naar een nanny met een zorgzame en flexibele instelling. De nanny is vrolijk, opgewekt en is graag onderdeel van een open, vriendelijke en hechte familie.

Je vangt vooral het jongetje op, je haalt hem op uit school en zorgt voor een rustmoment. Daarnaast speel je in op zijn behoefte. Het is een zelfstandig mannetje, maakt makkelijk contact, hij is zorgzaam, leergierig en gevoelig. Hij is graag buiten in de natuur of gaat graag naar een speeltuin. Binnen kan hij zichzelf ook goed vermaken. Het meisje houdt meer dan haar broer van drukte om zich heen. Zij heeft een sterke non verbale communicatie, zij is ontspannen en geeft een alerte en intelligente indruk.

Ben jij communicatief vaardig, consequent en biedt je kinderen duidelijkheid en structuur? Kun jij je vinden binnen de Montessori visie en stimuleer je graag de zelfontplooiing bij kinderen? Ben je iemand met een frisse kijk op en/of heb jij goede ideeën binnen de opvoeding/ ontwikkeling van kinderen? Ben jij pro actief en denk je mee binnen het gezin (uitvoeren van licht huishoudelijke werkzaamheden, o.a. koken voor het gezin vanuit een maaltijdbox en kinderen begeleiden van en naar bijv. familie, clubjes e.d.)? Wij zijn op zoek naar jou!

Overige functie-eisen:

* je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
* je spreekt goed Nederlands.
* je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
* je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
* je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan het gezin.
* je bent woonachtig in Amersfoort of omgeving.
* ben je in het bezit van een rijbewijs dan is dit een pré.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.