Vacature Aerdenhout voor gezin met 4 kinderen (20-22 uur p/w dagen nader te bepalen)

Een gezellig, levendig en sportief gezin wonend in Aerdenhout (7 minuten lopen vanaf het station), zoekt per januari 2022 voor 2 dagen in de week (maandag en dinsdag) een ervaren nanny voor 4 kinderen. Het gaat om een jongen van 7 jaar, een meisje van 4 jaar en twee baby’s (meisjes tweeling). Het is een hecht gezin met aandacht voor elkaar.   

De jongen van 7 jaar en zijn zusje van 4 jaar zijn ondernemende, spontane en stoere kinderen. De oudste zit op hockey en tennis en speelt graag met lego. Het meisje zit op ballet en houdt van knutselen. Broer en zus spelen graag buiten met de buurtkinderen. De twee babymeisjes zijn prematuur geboren.  

Beide ouders werken; moeder is op dit moment nog met verlof. De ouders werken vanuit huis en op kantoor. De nanny zal daarom vaak thuis zijn met één van de ouders. De kinderen zijn dat inmiddels gewend. De familie woont in een gezellige kinderrijke buurt met winkels om de hoek. De school is op loopafstand en vriendjes en vriendinnetjes wonen in de buurt. 

Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, betrouwbare, flexibele en actieve nanny met (ruime) ervaring in het werken bij grote gezinnen en idealiter met een tweeling. 

Je stelt je flexibel en betrokken op naar de ontwikkeling van de kinderen, je bent duidelijk en consequent, staat stevig in je schoenen en je geniet van jouw tijd met de kinderen. Je vindt het leuk om de opvangdag te organiseren en er een gezellige dag van te maken, waarbij rust, reinheid en regelmaat de norm is. Een ondernemende/hands-on houding (lekker naar buiten en het aanbieden van activiteiten) en het snel kunnen schakelen is belangrijk. Je ziet het als een uitdaging om het gezin te ontzorgen. Je wordt als een belangrijk onderdeel / verlengstuk van het gezin gezien.  

Onderdeel van de dag is bijdragen aan huishoudelijke taken zoals: koken, het doen van een boodschap indien nodig en de was ophangen/vouwen.

Overige functie-eisen: 

 • Je bent een energiek, positief ingesteld en een warm persoon. 
 • Je spreekt goed Nederlands. 
 • Je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling. 
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus. 
 • Je bent communicatief vaardig. 
 • Je bent flexibel. 
 • Je stelt je pro-actief op.
 • Je bent bereid om op een elektrische bakfiets te fietsen.
 • Indien je ervaring hebt met een (baby)tweeling, is dit een pré. 
 • Je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin. 
 • Je bent woonachtig in Haarlem en omgeving.
 • Rijbewijs en in het bezit van een auto is praktisch maar geen vereiste. 

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO PW3/4, HBO pedagogiek (of vergelijkbaar). Klik op deze link voor de diplomalijst en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent bereid deze op een snelle manier te behalen)

Wij zijn op zoek naar jou, stuur z.s.m. een motivatie o.v.v. vacature gezin van W. te Aerdenhout naar info@grote-zus.com. Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto.