Vacature Aerdenhout voor gezin met 2 kinderen (22 uur p/w 2 hele dagen en 1 middag ma, di en vrij)

Grote Zus zoekt per 28 augustus 2017 voor eenĀ gezin wonend in Aerdenhout (dichtbij het station), voor +/- 22 uur per week over 2 dagen verdeeld (per 1 maart 2018 naar 9-12 uur per week), een ondernemende nanny voor 2 kinderen (jongetje van 6 jaar en een meisje van 3 jaar). Het gaat om de maandag en vrijdag (of de maandag en donderdag) van 7.00/7.30 tot 18.30 uur. Per maart 2018 de maandag van 14:30-19:00 uur en vrijdag van 11:30-19:00 uur of de maandag en donderdag van 14:30-19:00 uur

De kinderen zijn makkelijk in de omgang, kunnen zichzelf goed vermaken, zijn open, houden van kletsen, buitenspelen en creatief/actief bezig zijn. Het gezin is op zoek naar een betrokken, ondernemende en pro-actieve nanny met verantwoordelijkheidsgevoel.

Je begint op tijd en helpt in de spits mee de kinderen klaar te maken voor een nieuwe (school)dag. Je brengt het jongetje samen met het meisje op de bakfiets naar school en in de middag halen jullie hem van school. Je bent enthousiast bij de invulling van een opvangdag. Je stimuleert de ontwikkeling, speelt in op de behoeften en interesses van de kinderen en beweegt mee met het gezin (speelafspraken, evt. brengen naar sport-clubje, boodschappen, koken en gezellig samen eten).

Functie-eisen:

  • je bentĀ een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je gaat er graag op uit met de kinderen.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je kunt goed samenwerken.
  • Je bent flexibel inzetbaar. Nav het rooster van de ouders kunnen de ouders vragen de opvang uren anders in te vullen, of een keer te blijven overnachten (van te voren bekend) verder kan het weleens voorkomen dat de ouders later thuis zijn.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je woont op maximaal een half uur reistijd van Aerdenhout.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen.

Denk je in aanmerking te komen voor deze vacature, stuur dan z.s.m. een motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature!

Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin B te Aerdenhout.