Wat zijn precies de kosten?

De uurprijs voor een nanny aan huis loopt vanaf € 19,00.

Over het uurtarief krijgt u maximaal € 6,73 per uur per kind kinderopvangtoeslag terug. De nanny werkt onder de regeling “dienstverlening aan huis”. Lees meer bij de arbeidsvoorwaarden voor de nanny’s.

Indien u op zoek bent naar een nanny, betaalt u een bedrag voor het uitzetten van een vacature en bij een match éénmalig werving-en selectiekosten van €200,-.
Afhankelijk van de gemeente waar u woonachtig bent, betaalt u leges voor het inschrijven in het Landelijk Register Kinderopvang (wat nodig is om recht te hebben op kinderopvangtoeslag). Voor de gemeentes Leiden en Oegstgeest zijn de legeskosten € 0,-. Vind hier  de leges van de  overige gemeenten.  De bedragen kunt u vinden in de  kolom behorende bij voorziening gastouderopvang.

Onze bureaukosten zitten in het uurtarief verrekend.  U betaalt dus geen maandelijkse bureaukosten! Grote Zus voert de kassierfunctie uit vanaf het moment van inschrijving in het landelijk register kinderopvang. Notabene bij opzegging van een nanny/ouder en samenwerking met een nieuwe nanny geldt dat wij de kasnierfunctie uitvoeren vanaf het moment van inschrijving in het landelijk register kinderopvang (een nieuwe nanny moet opnieuw worden ingeschreven door de gemeente).

U kunt van ons de volgende services verwachten;

  • Bewaken van de kwaliteit van de opvang. Dit gebeurt onder andere door begeleiding van de nanny’s. Onze nanny’s krijgen opleidingen in de vorm van studiedagen, regelmatig terugkerende intervisiemomenten en hun jaarlijkse EHBO-herhalingscursus. Daarnaast blijven wij op regelmatige basis in contact met u en bemiddelen wij bij eventuele problemen.
  • De kassiersfunctie. Wij sturen u een factuur. Na ontvangst betalen wij uw nanny haar salaris.
  • Jaarlijkse risico-inventarisatie. Dit is nodig om recht te hebben op kinderopvangtoeslag.
  • Inspanninsgplicht om bij ziekte een vervangende nanny voor u te verzorgen.

U maakt afspraken met de nanny over de minimaal af te nemen uren per week. Deze uren komen altijd op de maandelijkse factuur te staan. Extra uren worden de maand erna op de factuur vermeld.

Wanneer u ervoor kiest om enkel de werving en de selectie te laten verzorgen, dan betaalt u hier een apart bedrag voor . Wij maken een prijsopgave voor u op. De diensten van Grote Zus stoppen na een match tussen u en de nanny.

Bewaren

Bewaren