Nanny per direct beschikbaar voor 2 of 3 dagen in de week

Lief jong gezin in Lisse of naaste omgeving,

Ik ben een energieke, blije oma van 60 die het prachtig vindt om nanny te zijn voor jullie jonge kinderen.

Heerlijk met de kinderen spelen, graag naar buiten. Wat is er mooier dan kinderen zien genieten, spelen, opgroeien, ontdekken en hen daarbij begeleiden en vrijheid geven binnen de grenzen van veiligheid. Kinderen aandacht geven ook als het boos is en dat wil uiten. Het mag er allemaal zijn. 

Ik ben een warme, empatische persoonlijkheid, ga liefdevol met kinderen om. Ik vind het prima om licht huishoudelijk werk te doen.

Ik ben op zoek naar een gezin met 2 of meer jonge kinderen voor 2 a 3 hele dagen in de week, in de buurt van Lisse. Ik werk het liefst in een dorpse settng ( niet in een stad). Ik ben per direct beschikbaar.

In het verleden heb ik met kinderen in de psychiatrie gewerkt en ben ik daarna jaren secretaresse geweest, de laatste 12 jaar op een universiteit. Het zorgen voor en dienstverlenend bezig zijn zit me in het bloed. Tijdens mijn werk als secretaresse bleef ik jaarlijks dromen over kinderen, ik wilde gewoon weer graag met kinderen werken. Kort geleden heb ik een jaar in de kinderopvang gewerkt, dat was heel leuk. Maar het leuke van werken als nanny is dat ik alle aandacht bij de kinderen kan hebben en dat is wat ik wil. Collega’s zijn heel leuk hoor, maar ze vragen ook tijd en aandacht. 

Naast mijn werk als nanny heb ik een moestuin waarin ik jaarrond alle groentes kweek die ik nodig heb, het is een heerlijke plek om te zijn. Ik dans en lees graag en ik ben graag creatief bezig: kleding naaien, nuno-vilten enz.