Nanny aan huis

Een nanny aan huis heeft veel voordelen. Niet alleen voor ouders met flexibele werktijden of een veeleisende baan met lange werkdagen. Een Nanny aan huis ontzorgt IEDER gezin. Zij zorgt voor rust voor de kinderen, maar vooral ook voor jullie als ouders. Denk maar eens aan de ochtenduren waarbij u niet eerst de kinderen hoeft aan te kleden alvorens zelf naar het werk te gaan. Of de avonduren waarbij u thuiskomt na een lange dag werken, de kinderen al gegeten hebben en jullie ontspannen de dag kunnen doornemen met de kinderen en ze zelfs nog kunt voorlezen voor het slapen gaan.

Veel ouders zijn goed te spreken over de kinderdagverblijven van deze tijd. Logisch, ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wat veel ouders wel missen is individuele aandacht voor hun kinderen. Zestien kinderen op drie pedagogisch medewerkers is vaker regel dan uitzondering. Door een Nanny in huis te nemen, krijgt uw kind deze aandacht wel. Vindt u het belangrijk dat uw kind al op zeer jonge leeftijd leert spelen met andere kinderen, dan kunt u ervoor kiezen om een Nanny te delen. Bijvoorbeeld door samen met buren, zus, of goede vrienden gebruik te maken van een Nanny aan huis. Bijkomend voordeel is dat jullie de kosten ook delen!

Hebben jullie schoolgaande kinderen die nu gebruik maken van Buitenschoolse Opvang? Ook dan is een Nanny interessant. Zij kan namelijk de kinderen naar zwemles of andere naschoolse clubjes brengen. Daarnaast kunnen de kinderen gewoon speelafspraken maken met andere kinderen.