Kinderopvang thuis

Kinderopvang thuis

Met een nanny thuis  via ons geregistreerd nannybureau, bent u verzekerd van kwalitatief goede opvang thuis. Nannybureau Grote Zus wordt jaarlijks gecontroleerd door de GGD. Wij voldoen dan ook aan alle eisen die gesteld worden aan een geregistreerd nannybureau. Met kinderopvang thuis via Grote Zus, bent u verzekerd van gekwalificeerde nanny’s.

Voordelen kinderopvang thuis voor jonge kinderen

U hoeft ’s ochtends niet eerst uw kinderen weg te brengen voordat u zelf naar uw werk kunt gaan. Met kinderopvang thuis blijven uw kinderen in hun eigen omgeving. Slapen ze lekker in hun eigen bed en spelen ze met hun eigen broer(s) en/of zus(jes). De nanny kan aan het einde van de dag voor uw gezin koken. Indien gewenst eet zij alvast met de kinderen en doet ze ze alvast in bad. Als u thuiskomt heeft u nog lekker de tijd om een boekje voor te lezen en de dag door te nemen.

20151109 kleine fotos-13

Voordelen kinderopvang thuis voor schoolgaande kinderen

Ook voor schoolgaande kinderen is kinderopvang thuis een hele prettige en rustige vorm van opvang. Kinderen kunnen na een schooldag lekker in hun eigen omgeving bijkomen. Zwemles of andere clubjes kunnen gewoon doorgaan. Tevens kan een nanny aan huis ook begeleiden met huiswerk, werkstukken maken of spreekbeurten voorbereiden.

Werkgebied Grote Zus

Grote Zus kan in grote delen van Nederland de nannyservice bieden. Wij zijn vooral werkzaam In grote steden zoals Amsterdam, Leiden, Haarlem en Den Haag. Maar ook bieden wij kinderopvang thuis in (de omgeving van) Oegstgeest, Heemstede, Aerdenhout. Wilt u zeker weten of wij ook in uw omgeving een nannyservice kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.