Vacature in Amsterdam voor 2 gezinnen met 2 kinderen

Gezinnen, wonend nabij Amsterdam RAI (goed bereikbaar met OV* en goede parkeermogelijkheden/voorwaarden), zoeken per 1 juni 2017 een liefdevolle nanny voor 2 kinderen (en incidenteel 3 kinderen) per dag. De opvang vindt plaats op vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Mocht de nanny uitbreiding wensen, dan is dit een mogelijkheid. Eventuele een andere dag is ook bespreekbaar.

De gezinnen zijn buren van elkaar. Een van de huizen wordt ingeschreven als opvanglocatie.

Gezin één bestaat uit een moeder en een dochter van 1,5 jaar. Het meisje loopt sinds een aantal maanden en zij gaat graag op ontdekking uit. Zij begint lekker te praten en begrijpt al veel. Het tweede gezin bestaat uit een vader, moeder, een jongetje van 2,5 jaar en moeder is zwanger van het tweede kindje. Het jongetje praat al goed. Hij houdt o.a. van spelen met zijn auto’s. Beide kinderen zijn nieuwsgierig, ondernemend en sociaal.

 

De ouders zijn op zoek naar een nanny die bij voorkeur mee wilt groeien met de gezinnen. Een nanny met oprechte aandacht voor de kinderen en hun ontwikkeling, en iemand die de kinderen graag aanmoedigt om verder te ontwikkelen. De nanny kan goed zelfstandig werken en onderneemt graag leuke dingen.

De nanny is proactief en denkt mee in de huishouding. In overleg worden er licht huishoudelijke taken verricht, denk aan een klein boodschapje doen samen met de kinderen en aan het einde van de dag koken voor de kinderen.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • je bent flexibel inzetbaar. Ouders kunnen je af en toe vragen voor de avond/het weekend.
  • je bent bereid jezelf voor langere tijd (minimaal één jaar) te koppelen aan de gezinnen.
  • je bent woonachtig in of nabij Amsterdam en/of reist binnen een half uur naar Amsterdam (RAI – AMSTEL)

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, MBO-3 Pedagogisch Werk (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen (of bereid deze te behalen).

*De gezinnen wonen op 15 minuten lopen van station Amsterdam Amstel en station Amsterdam RAI