Vacature in Rijswijk voor gezin met 3 kinderen (16,5 uur)

Gezin, wonend in een rustige/kindvriendelijke wijk in Rijswijk, zoekt per eind september, voor +/- 16,5 uur in de week (maandag en dinsdag van 14.45 uur tot 18.00 uur en woensdag van 8.00 uur tot 18.00 uur) een nanny voor 3 kinderen. Gedurende de schoolvakanties werk je hele dagen.

Het gezin bestaat uit vader, moeder, 2 meisjes, een jongetje en twee katten. Het oudste meisje is 5 jaar, het jongste meisje is 4 jaar en het jongetje is 2,5 jaar oud.

De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle, flexibele en proactieve nanny.

Het oudste meisje is een pienter meisje, ze is sportief, houdt van klimmen en klauteren en is dol op knutselen. Het jongste meisje doet graag haar eigen ding en vindt het leuk om over school te vertellen. Het jongetje kan heel goed zelf spelen, is makkelijk in de omgang en houdt van knuffelen en kletsen.

De ouders vinden het belangrijk dat je thuis de leiding neemt, dat je initiatief toont, oplossingsgericht en inventief bent. Naar de kinderen ben je duidelijk en consequent.

Je bent ondernemend en trekt er graag op uit met de kinderen. Bijvoorbeeld naar de speeltuin, de kinderopboerderij, het strand of een museum. Ook vind je het leuk om met de kinderen te knutselen.

Je werkdag begint (gedurende de schoolweken) met het ophalen van de kinderen van school en de kinderopvang. Dit doe je met de bakfiets. Thuis ligt de prioriteit bij de kinderen, maar licht huishoudelijke taken zoals een laatste boodschapje doen, stofzuigen en een wasje vouwen, behoren ook tot het takenpakket.  Aan het einde van de dag kook je voor het gezin (en kun je indien gewenst, mee-eten).

Het huisadres is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Overige functie-eisen:

  • je bent een energiek, positief ingesteld, warm en liefdevol persoon.
  • je spreekt goed Nederlands.
  • je bent gezond.
  • je wilt investeren in je eigen professionele ontwikkeling.
  • je kunt goed zelfstandig werken, maar je wilt ook graag onderdeel zijn van het team van Grote Zus.
  • je kunt dus ook goed samenwerken.
  • je bent flexibel inzetbaar.
  • je bent bereid jezelf voor minimaal 1 jaar te koppelen aan het gezin.
  • je hebt minimaal 1 jaar ervaring in het werken met kinderen.

Daarnaast heb je minimaal MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn (of vergelijkbaar) en een certificaat EHBO voor kinderen (of je bent op korte termijn bereid deze te behalen).

Denk je in aanmerking te komen voor deze vacature, stuur dan z.s.m. een goed onderbouwde motivatie waarom je in aanmerking wilt komen voor deze vacature!

Daarnaast ontvangen we graag je CV en een recente foto via het mailadres: info@grote-zus.com t.a.v. vacature gezin H, te Rijswijk.