Gastouder aan huis

Gastouder aan huis

Met een gastouder aan huis via ons geregistreerd gastouderbureau, bent u verzekerd van kwalitatief goede opvang thuis. Grote Zus wordt jaarlijks gecontroleerd door de GGD. Wij voldoen dan ook aan alle eisen die gesteld worden aan een geregistreerd gastouderbureau. Met een gastouder aan huis via Grote Zus, bent u verzekerd van gekwalificeerde gastouders.

Voordelen gastouder aan huis voor jonge kinderen

U hoeft ’s ochtends niet eerst uw kinderen weg te brengen voordat u zelf naar uw werk kunt gaan. Met een gastouder aan huis blijven uw kinderen in hun eigen omgeving. Slapen ze lekker in hun eigen bed en spelen ze met hun eigen broer(s) en/of zus(jes). De gastouder kan aan het einde van de dag voor uw gezin koken. Indien gewenst eet zij alvast met de kinderen en doet ze ze alvast in bad. Als u thuiskomt heeft u nog lekker de tijd om een boekje voor te lezen en de dag door te nemen.

20151109 kleine fotos-13

Voordelen gastouder aan huis voor schoolgaande kinderen

Ook voor schoolgaande kinderen is een gastouder aan huis een hele prettige en rustige vorm van opvang. Kinderen kunnen na een schooldag lekker in hun eigen omgeving bijkomen. Zwemles of andere clubjes kunnen gewoon doorgaan. Tevens kan een gastouder aan huis ook begeleiden met huiswerk, werkstukken maken of spreekbeurten voorbereiden.

Werkgebied Grote Zus

Grote Zus kan in grote delen van Nederland de nannyservice bieden. Wij zijn vooral werkzaam In grote steden zoals Amsterdam, Leiden, Haarlem en Den Haag. Maar ook bieden wij gastouders aan huis aan in (de omgeving van) Oegstgeest, Heemstede, Aerdenhout. Wilt u zeker weten of wij ook in uw omgeving een nannyservice kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.